Het Ambacht 16 6931 EV, Westervoort
06 23 20 70 05
info@renro.nl

Gevel impregneren

Gevel impregneren door RenRo Vastgoedonderhoud

Een gevel impregneren? Laat het dan nu uitvoeren door RenRo Vastgoedonderhoud. Wij zijn hierin thuis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken en helpen u graag. Het eerste wat gedaan moet worden is de gevel voegen, maar als dat klaar is dan wordt er gekozen voor gevel impregneren.

Waarom gevel impregneren?

Doordat wij gebruik maken van impregneer/hydrofobeer gevelbeschermingsmiddelen is alles waterafstotend en transparant. Door het impregneren van de gevel wordt:

  • De vervuiling van de gevel beperkt;
  • Alg en mos aangroei wordt voorkomen;
  • Er is geen kans op vorstschade;
  • Het vergroot de isolatiewaarde;
  • Het voegwerk gaat langer mee;
  • De gevel wordt waterafstotend.

Zijn dat voor u ook voldoende redenen om te kiezen voor impregneren? Wij gaan graag met u in gesprek om de voordelen allemaal aan u uit te leggen en dan ziet u direct in dat het werk direct loont!

Onze werkwijze

Voordat wij met onze werkzaamheden beginnen, willen wij graag van u weten wat de wensen zijn. Wij komen graag een keer bij u langs om de situatie in te schatten. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij voor u ook een offerte maken, zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en ook wanneer u daarna nog vragen heeft, zijn wij voor u altijd bereikbaar. Het werk dient goed te gebeuren en daarom kunt u daarvoor maar beter ons bedrijf inschakelen!

Vragen of een afspraak maken?

Is het tijd voor gevel impregneren? Dan kunt u daarvoor nu contact met ons opnemen en dan kunnen wij een schatting maken van de kosten. Daarvoor maken wij graag geheel vrijblijvend een offerte voor u. U kunt nu bellen naar 06-23207005 en de situatie uitleggen en dan staan wij u graag te woord.  Of ga direct naar onze Contact pagina.Wij nemen dan spoedig contact met u op en voorzien u van een passend antwoord.

Geef een antwoord