Het Ambacht 16 6931 EV, Westervoort
06 23 20 70 05
info@renro.nl

Schoorsteenrenovatie

Laat uw schoorsteen vakkundig renoveren

Is uw schoorsteen beschadigd en bent u op zoek naar een bedrijf die uw schoorsteen vakkundig renoveert? RenRo Vastgoedonderhoud staat voor u klaar. Rookgassen uit de haard of kachel kunnen de schoorsteen beschadigen. Veelvuldig gebruik veroorzaakt slijtage en scheuren. Renovatie is dan noodzakelijk om optimaal van uw schoorsteen gebruik te kunnen maken.

Wij spelen graag in op uw wensen

Schoorsteen renovatie is een specialisme op zich waar wij alles van weten en maken uw schoorsteen weer gebruiksklaar voor de koude winterdagen. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de wensen van onze klanten zijn en kunnen daarop perfect inspelen. Bij ons vindt u kwaliteit, duidelijke afspraken, professionaliteit en goede service.

Wat houdt schoorsteenrenovatie in

Schoorsteenrenovatie kan inhouden dat we de bestaande schoorsteen renoveren waaronder het voegwerk, de bovenplaat of het loodwerk. In sommige gevallen is het echt nodig om de schoorsteen helemaal af te breken. En een nieuwe schoorsteen vanuit het binnenhuis opnieuw op te bouwen. Op de foto hiernaast is te zien hoe dat in zijn werk gaat.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen doen en wat onze schoorsteen renovatie inhoudt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie

Bij deze schoorsteen was het lood stuk, de voegen waren slecht en de bovenplaat lekte door.

Lood Vervangen

Op deze foto zie je hoe het lood is vervangen. En de voegen zijn uitgehakt en afgestoomd.

Bovenplaat vernieuwd

Op deze foto zie je hoe de bovenplaat is hersteld. Hierna wordt het voegwerk nog vernieuwd.

Geef een antwoord